Home Speelgoed Baby Ontdekspeeltjes Sigikid
Ontdekspeeltjes Sigikid

 

                     

 

 

 Art. 49289 Aktiviteiten vlinder 

 Grijp-speeltje 49289 Vlinder activerend Betoverende, activerende, prachtige  vlinder met rammelaar en knisperfolie. Door de duidelijke vormen en vrolijke kleuren worden de zintuigen van de baby aangesproken.

Grootte: 17 cm Buitenkant:Katoen Microfaser-pluche. Vulling: polyesterwatten Wasbaar tot 30 °C.

Van 0 t/m 12 maanden.  

Art. 40101  Kangaroe 

 Activerend speelgoed 40101 Kangoeroe Slim speelkameraadje: met de zachte activerende kangoeroe kunnen baby's naar hartelust onderzoeken, (be)grijpen en ontdekken. Rammelaar en piepje oefenen het gehoor, een trilrammelaar nodigt uit om te trekken en de bijtring kalmeert bij het doorkomen van de eerste tandjes.

Grootte: 27 cm Buitenkant:Katoen, Microfaser-pluche. Vulling: Polyesterwatten Wasbaar tot 30 °C.

Vanaf 6 t/m 18 maanden. 

Art. 40103 Giraf 

Activerend speelgoed 40103 Giraffe Leuk, kleurrijk en verschrikkelijk slim: zachte giraffe met veel lieve details en functies om te verkennen, be(grijpen) en leren. Spannende geluiden wekken baby's interesse (piepje,rammelaar,knisperfolie), een sensor in de voet is raadselachtig, de bijtring kalmeert bij het doorkomen van de eerste tandjes. 

Grootte: 24 cm Buitenkant:Katoen, Microfaser-pluche. Vulling: Polyesterwatten Wasbaar tot 30 °C.

Van 6 t/m 18 maanden.

 

Art. 40104 Vis 

Activerend speelgoed 40104 Vis Spelen,ontdekken en leren: De vrolijke activerende vis geeft de baby veel plezier. Bijtring of trilrammelaar  wekken de  interesse. Het geluid van de rammelaar, piepje en het knisperfolie oefenen het gehoor.

Grootte: 26 cm Buitenkant:Katoen, Microfaser-pluche. Vulling: Polyesterwatten Wasbaar tot 30 °C.

Vanaf 6 t/m 18 maanden. 

 

                            Art. 49669 Safari trein met rammeltjes en knispertjes 

Bewegingsspeelgoed 49669 Safari-trein Allemaal instappen! Meteen rolt de fleurige safari-trein door de kinderkamer en biedt het kind een fantasievolle spelervaring. Bewegingen uitproberen, kleuren en vormen ontdekken, dierfiguren herkennen, Zelf geluid maken met rammelaar en piepje ... Dit leidt op een leuke manier tot succesvol leren. Wielen en assen van milieuvriendelijk plantagehout, voor het wassen verwijderen.

Grootte: 60 cm Buitenkant:Katoen, Microfaser-pluche. Wielen gemaakt van milieuvriendelijk plantagehout.Vulling: Polyesterwatten Handwas.

Van 10 t/m 36 maanden.

                                  

Art. 49419 Stapeltoren met boerderijdieren   met knisper, rammeltje en knijpelementjes.  

 Combineren & Sorteren 49419 Stapel-boerderijtoren De kruipleeftijd geeft een nieuwe dimensie aan het leven!!. Naast het op eigen kracht voortbewegen wordt het begrip voor relaties gelegd. Met het stapelen van de  de dierentoren leren de kleintjes vormen en kleuren herkennen en combineren in de goede volgorde. Daarbij zorgen het geluid van de rammelaar, knisperfolie en piepje voor spannende ervaringen en bevorderen zo de natuurlijke ontwikkeling.

Grootte: 30 cm Buitenkant:Microfaser-pluche. Katoen. Vulling: polyesterwatten Wasbaar tot 30 °C.

Van 12 t/m 24 maanden. 

 

                         

 

                                          Art. 49335  Tuimelaar Muis

Bewegingsspeelgoed 49335 Tuimelaar-Muis Bii elke aanraking wiebelt de kleine lieve muis heen en weer. Vrolijk bewegingsspeelgoed voor kinderen vanaf de peuterleeftijd.

Grootte: 26 cm Buitenkant:Katoen, Microfaser-pluche.Vulling:rPolyesterwatte Handwas.

Van 6 t/m 12 maanden.